Wink - ウィンク

Amarillys










1987.gadā Suzuki un Aīda piedalījās skaistumkonkursā. Suzuki ieguva galveno balvu, bet Aīda bija viena no otrās vietas ieguvējām. Rezultātā duets Wink tika izveidots nākamajā gadā un aprīlī debitēja ar singlu "Sugar Baby Love", senu dziesmu no angļu grupas Rubettes repertuāra. Daudzas Wink dziesmas bija ņemtas no Rietumu tā laika popmūzikas repertuāra, tikai japāņu valodā. "Sugar Baby Love" un viņu nākamais singls "Amaryllis" ātri ieguva popularitāti, trešais singls "Ai ga Tomaranai" no Kailijas Minougas repertuāra kļuva populārs nākamajā gadā. Tas ātri kļuva par Oricon top Nr.1, kopā ar daudziem singliem, kas sekoja pēc tā. Šajā laikā Wink meitenes radīja arī trīs savus veikalus "Winkers", kas pārdeva ar savu grupu saistītas piemiņlietas. Wink uz skatuves dziedāja "cute" stilā, tērpušās ekstravagantos Lolitas modes tērpos, un gandrīz izskatījās lellēm līdzīgas, kas palīdzēja gūt popularitāti.
Ar 1990.gadu sākumu Wink dziesmu pārdošanas appjomi samazinājās. Retu reizi dziesmas tomēr nonāca pirmajās vietās, albumi tika sekmīgi pārdoti līdz 1994.gadam. 1995.gadā Wink mēģināja radīt jaunu popularitātes vilni, bet tas bija kritiens, tikai sasniedzot Nr.92 Oricon topā. Viņu nākamajam singlam "Angel Love Story" veicās nedaudz labāk, bet pārdošanas apjomi joprojām bija nepietiekami. Saskaroties ar to, Wink tika oficiāli likvidēts 1996.gadā.
Pēc tam Suzuki un Aīda kļuva par TV sejām, kaut arī ne bieži parādījās kopā. Viņas turpināja ierakstīšanas kā solo dziedātājas, Aīda izlaida savu pirmo solo albumu jau 1992.gadā. Viņu solo mūzika ir diezgan atšķirīga no disko stila popmūzikas, ko dziedāja Wink, Aīdas mūzikā iezīmējas itāliska sila liriska mūzika.